Драган Спасов Дац и Александар Митевски го промовираа спотот за „Ѓавол да те земе“!

Пред десетина дена во Штип се одржа 35-то издание на Макфест, а помеѓу учесниците беа и „милениците на публиката“, дуото Драган Спасов Дац и Александар Митевски кои настапија со песната „Ѓавол да те земе“.

Одличен настап на пријателското дуо, кое на сцената беше придружувано од  дувачкиот состав Brasstet Skopje.

Инаку, Дац и Александар и минатата година настапија со нивниот хит „Уште ми фалиш“ и го освоија второто место, а песната беше дефинитивно најслушаната помеѓу двата фестивала.

Неуморни и секогаш расположени за дружба, веднаш по завршувањето на фестивалот, закажаа промоција на видео спотот за макфестовската „Ѓавол да те земе“, а таа се одржа во клубот Tribeca во Скопје.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s