ВНИМАВАЈТЕ: Ексминистерката Нина Ангеловска е во добра кондиција, тренира кикбокс

Екс министерката за финансии Нина Ангеловска има ново хоби. Тоа е кикбоксот, на кој таа деновиве активно му се посветила. 

На социјалната мрежа Инстаграм таа објави фотографии од еден тренинг на кикбоксинг, каде што всушност напишала дека тоа е нејзиното ново хоби. 

View this post on Instagram

Ново хоби 🥊🤍

A post shared by Nina Angelovska (@ninaangelovska) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s