Игор Џамбазов објави фотографија од својата матура

Македонскиот актер и шоумен Игор Џамбазов е активен на социјалните мрежи, а во последно време и актуелен во медиумите поради врската со алпинистката Илина Арсова.

Утринава на својот Инстаграм-профил, Џамбазов се присети на старите времиња и сподели фотографија од неговата матурска вечер со неговата партнерка Анче.

– На матурска, 1981, со мојата партнерка Маринова Анче…еј ти младост моја, куќо недокуќена, напиша Игор под фотографијата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s