Опасниот винил хлорид од дворот на Охис испратен на уништување во Германија

Опасниот винил хлорид кој со години беше темпирана бомба во срцето на Скопје, безбедно пристигнал во Германија каде што ќе биде уништен…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s