Сашо Мијалков позитивен на Ковид 19

Сашо Мијалков се обрати на Фејсбук “Максимално се трудев да ги почитувам мерките и препораките на експертите, но за жал добив резултат кој вели дека сум позитивен на Ковид 19.

Ова е борба со непријател кој не ни е целосно познат, но нема предавање.

Чувајте се и внимавајте на себе и блиските.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s