ВО ДПМНЕ НЕ ЗНААТ КАДЕ ТЕРААТ… Во ист ден, на иста телевизија: За Маркоски ова „не е опасна болест“, за Славески „ова е здравствена катастрофа“!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s