(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Руска тенисерка заработува од своите жешки топлес фотографии

Русија отсекогаш имала успешни тенисерки, но ниту една не ветувала многу како што тоа било случај со Софија Жук.

Жук се прославила во 2015-та година кога во конкуренција на играчи до 18 години го освоила Вимблдон иако тогаш имала само 15 години и големи болки во грбот.

„Дури и пред моето јуниорско шампионско претставување на Вимблдон, грбот ми беше во толку многу лоша состојба што ниту еден доктор не сакаше да ми помогне. Моето тело не впиваше добро протеини, па прешлените ми беа речиси надвор од вообичаеното место. Одев на магнетна резонанца која што покажа дека мојот грб е како на 50-годишна жена“ – изјавила тенисерката.

Тогаш започнала нејзината кариера како фото-модел.

Сега таа се фотографира и снима видеа во бикини и од тоа заработува…

View this post on Instagram

🍯

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on

View this post on Instagram

🧜🏻‍♀️🤔

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s