За Дара Бубамара летото се уште не е завршено, во минијатурно секси бикини ужива во Танзанија

Дара Бубамара отсекогаш важела за провокативна личност, па често на социјалните мрежи знае да објави провокативни фотографии.

За Дара изгледа летото уште не завршило, таа ужива во Занзибар со своето помладо момче.

Дара Бубамара во Занзибар е со 21-годишниот Тони со кого пејачката неодамна престојуваше на Малдивите.

View this post on Instagram

❤️❤️🏝🌝🍸

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s