Преполовена и со нов стил: Зорица Заева драстично го променила изгледот

Сопругата на премиерот Зоран Заев, Зорица Заева, изгледа непрепознатливо!

Нејзиниот стилист, Драган Гоцев- Даци, објави фотографија на која ѝ ја стилизира косата, а она што може да се забележи е дека Заева драстично ослабнала.

За неа се знаеше дека црната коса ѝ црвениот кармин ѝ се заштитен знак, бидејќи низ годините таа не ја менувала бојата на косата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s