(ФОТО) Фолкерката не се срами: Ирена Спасовска позира топлес!

Додека одмора и ужива во слободното време, Ирена Спасовска е активна на социјалните мрежи, каде често споделува и провокативни фотографии.

Овој пат атрактивната русокоса позираше топлес, но градите ги сокри со цвеќиња.

„Среќата е пат, а не судбина. Работи како да не ти требаат пари, сакај како никој да не те повредил, танцувај како кога никој не те гледа“, напиша Спасовска во опис на фотографијата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s