Дино Мерлин го промовираше новиот сингл и спот!

Ова е првиот сингл од претстојниот, дванаесетти албум на овој кантавтор.

Видеото, во кое учествуваа уметници од Босна и Херцеговина, Словенија, Хрватска, Србија, Црна Гора и Македонија, предводени од режисерката со уметничкото име КУКЛА, е снимено во Порто Монтенегро, марина (пристаниште)  и поморско одморалиште во Которскиот Залив, кое е под заштита на УНЕСКО, и првото One&Only одморалиште во Европа, за кое е најавено дека се отвара пролетта 2021 година.

-„ Ми “, најавува ново време, време во кое треба да бидеме „ Ми “ (ние) повеќе од кога било, затоа што само така можеме да ги надминеме тешкотиите со кои се соочуваме во животот, вели Дино Мерлин.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s