„Забрањено пушење“: Немаме вирус, имаме Корона позитивен хит!

По 15-годишна пауза, легендарниот музички тандем Sexon и Куртовиќ, повторно ги здружија силите!

Новата песна на легендарниот бенд има сè заради што ги сака публиката – добар ритам, заразен и со хумор проткаен рефрен, и самоироничен текст, а создадена е една вечер среде карантин, кога Сејо (Sexon) фронтменот на бендот Забрањено пушење, сфатил дека по сето она што го има поминато во животот, не смее да дозволи да добие корона, бидејќи има слаб имунитет, но има и, како што вели, хит со кој ќе го освои цел свет!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s