Фанк Шуи со нов сингл!

Бендот „Фанк Шуи“ промовираше нова песна.

„Ветер“ е насловот на новиот сингл, на кој самите членови на бендот се автори на музиката и текстот, а аранжманот е на Бен Милчев.

На фб за песната напишаа: Со надеж дека е свеж, Со надеж дека ќе го оддува загадувањето, Љубов, Чувајте се Шуи. Скопје виа Сарајево

Летово работеа на спотот, сниман е на неколку локации низ Македонија, а во него се појавуваат актерката Нина Елзесер, која ја гледавме во спотот за песната „Виулица“, како и кучето Беки, кое го гледаме и во спотот за „Крик“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s