Вицепремиерот Битиќи покажа каде се облекува

Солидарноста во време на пандемија се искажува и преку директна поддршка на домашните брендови, занаетчии и микро компании, напиша вицепремиерот Фатмир Битиќи на фејсбук и покажа каде се облекува, односно кој му ги шие костумите што ги носи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s