Сара Џесика Паркер на гласање со уникатни чорапи! (ФОТО)

Славната Сара Џесика Паркер го исполни својата граѓанска должност и излезе на гласање на претседателските избори во САД, придружувана со сопругот Метју Бродерик и 18-годишниот син Џејмс Вилки.

Сите тројца дошле облечени во лежерна спортска облека и носеле налепници со натписот „гласав“.

Сепак, она што најмногу им го привлече вниманието на фотографите се чорапите што популарната актерка и нејзиниот наследник ги избрале за оваа пригода.

Имено, Сара во еден миг ги подигнала фармерките за да можат да се видат нејзините бели чорапи со два различни натписи: „Јас сум гласач“ и „Бајден-Харис“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s