Сара Мејс и „Ај Кју“ преработија стара песна од „Макфест“

Сара Мејс и „Ај кју“ ја промовираа песната „Трепет“ за која снимија спот пред Марија и Бојан да се преселат во Англија. Песната пред неколку години на „Макфест“ ја испеа Тања Би, со аранжман на Дамир Имери. Овој пат, идејата песната да се преработи и да биде дует со Сара ја добил Бојан, а тие заедно ја отсвиреа на Skopje Unplugged 2020.

Песната е снимана во студиото „Подрумот“, а видеото го направи Кристијан Шемко, во селото Бојанчиште.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s