Коментатор на CNN се расплака во живо по победата на Бајден(видео)

,,Ако сте муслиман или мигрант, веќе не треба да се грижите“-рече коментаторот со Афроамариканско потекло, Ван Џоунс, по објавувањето на победата на Џо Бајден.

,,Сега е полесно да им кажете на своите деца дека карактерот на еден човек е важен, дека вистината е важна, дека е важно да се биде добар човек“-рече коментаторот во наплив на емоции по сознанието дека конечно Џо Бајден е победник на претседателските избори во САД.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s