НЕИЗМЕРНА РАДОСТ: Македонските коментатори во транс по последниот судиски свиреж (ВИДЕО)

Фудбалска Македонија го слави Горан Пандев. Струмичанецот како што му доликува, беше херој на тврдото гостување во Тбилиси и го постигна единствениот гол во триумфот на Македонија над Грузија од 0-1.

Коментаторите на Македонската радио телевизија се погрижија фановите пред малите екрани да го почувствуваат амбиентот на празната „Динамо Арена“ и исто како и актерите на тренерот, бурно го поздравија последниот судиски свиреж. Тони Стојановски и Горан Стерјов „полудеа“ по завршувањето на мечот и со емотивна реакција го прославија триумфот.

Како коментаторите го проследија крајот на мечот:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s