(ФОТО) Мајли Сајрус позираше гола во ковчег

Американската пејачка и светска ѕвезда Мајли Сајрус, текстописац, глумица повторно го привлече вниманието на јавноста со последната слика на која е гола во ковчег. Фотката ја направи Вијат Мохиндра, фотограф на богатите и славните, а ќе биде објавена во неговата прва книга, High Gloss.

Книгата од денес e во продажба во Америка, а парите од секоја продадена копија ќе бидат уплатени во фондацијата Happy Hippie на Мајли, која им помага на припадниците на ЛГБТ заедницата кои се бездомници.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s