(Фото) Зоран Џорлев ја избричи брадата: „Жена ти нема да те препознае“

Маестрото на виолина, Зоран Џорлев, го смени имиџот и по долго време ги избричи брадата и мустаќите по кои беше препознатлив. Сликите, Џорлев ги објави на „Фејсбук“ и се пошегува дека не е тој, туку неговиот брат Горан.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s