Magnifico ја претставува новата химна на слободата: SAY NO WHEN YOU GOTTA SAY YES !

Роберт Пешут – Magnifico, автор на таканаречената “најскапа” песна во кафеаните – “Пукни зоро” и творец на музиката за филмовите “Монтевидео” и “Сенки над Балканот”, на планетарната публика и ја претставува својата нова песна.

Синглот “Say No When You Gotta Say Yes” е музички коментар на уметникот за сегашноста и за моментот во кој секој од нас може да биде “чкрапалото на промените”.

“Нека на патот до слободниот дух, нѐ водат дрскоста, хуморот, разиграноста и сопственото размислување” – порачува Magnifico.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s