(ВИДЕО) Арап има 84 деца од 17 жени, а вака реагираше кога дозна дека новинарот има само една жена

Сон на секој човек е да се има големо семејство исполнето со многу деца, но сепак поимот „големо семејство“ за секој човек е различен, за некого значи да се има 3-4 деца а очигледно за некој друг тоа значи да се има 84 деца, и живот исполнет со повеќе сопруги.

Имено на интернет кружи снимка која ги воодушеви, но и насмеа многумина.
Во неа е снимен еден Арап во разговор со новинар кој рече дека има 84 деца, на што новинарот искрено му честиташе.

После сарамежливото заблагодарување, тој нагласи дека децата се од 17 жени, што го шокираше новинарот.

Новинарот одлучи да му каже дека тој има само една сопруга на што Арапот изреагира урнебесно.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s