Солзи, емоции, радост – УЕФА со прекрасни 30 секунди издвоени за Македонија (ВИДЕО)

Најавувајќи ги партиципиентите на Европското првенство следната година УЕФА посебно ја издвои Македонија и обезбеденото деби на собирот на најдобрите на Стариот континент.

Солзите, силните емоции и радоста на селекторот Игор Ангеловски, капитенот Горан Пандев и сите македонски репрезентативци по крајот на натпреварот во Тбилиси, низ 30 секунди издвоени од УЕФА уште еднаш го претставуваат историскиот успех на македонскиот фудбал.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s