„Незаборавни“-нов албум на Биба Додева!

Нашата позната пејачка Биба Додева, го промовираше новиот студиски албум насловен „Незаборавни“.

На албумот се наоѓаат преработки на 11 македонски евергрини и  две бонус песни од последните два фестивала на кои што настапила.

Имено, станува збор за песната „Како некогаш“ од „Охрид-фест“ и  „Птица“ со која настапи на „Макфест 2020“.

На проектот се работело повеќе од една година, а како гости се јавуваат голем број на македонски музичари, но и тројца еминентни гости од регионот.

Останатите песни слушнете ги на линкот…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s