(ВИДЕО) Падна првиот снег во Маврово и на Пелистер

Во Маврово и на Пелсистер денеска падна првиот снег. Метеоролозите за денеска најавија дека на планините ќе има слаб снег а во пониските места слаб дожд, претежно во западните и северните делови.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s