Промовирано музичкото видео на Мајли Сајрус и Дуа Липа за “Prisoner”

Поп ѕвездата Мајли Сајрус премиерно го објави музичкото видео за песната “Prisoner” која го сними со Дуа Липа. Во спотот двете ѕвезди се наоѓаат во љубовен занес додека пеат за емоциите.

Тие пред еден месец заедно го снимија музичкото видео за оваа нум ера во Њујорк.

Песната “Prisoner” е вториот сингл од албумот на Мајли Сајрус кот официјално треба да излезе на 28. ноември оваа година.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s