(ВИДЕО) Слушнете го најновиот хит на Елена Велевска насловен како „Најсилна“

Фолк-пејачката Елена Велевска деновиве го промовираше својот сингл кој ветува дека ќе биде голем хит.
Песната го носи насловот „Најсилна“.
Иако веќе влезе во петтата деценија, Велевска како мајка на три деца може да се пофали со своето совршено извајано тело кое го покажа и при изведбата на најновата песна каде блеска во сребрен раскошен фустан.
Погледнете и уверете се сами:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s