Владо Јаневски го одбележа својот 60. роденден со нова песна и спот

Владо Јаневски пред три дена, 27 ноември, го прослави својот 60. роденден. По тој повод, од “Кроација Рекордс” го објавија новиот сингл и спотот за истиот кој носи наслов „Љуби, љуби“. Песната со љубовните стихови одлично се вклопи за јубилејот.

Музиката и аранжманот се негови, а текстот на Борис Ѓурѓевиќ.

Уживајте!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s