(Фото) Ослабена Тамара се сликаше во тесен џинс

Поп-пејачката Тамара Тодевска прилично олабена сподели фотографија. Со тесни фармерки и блуза, комбинација во која се гледа дека прилично изгубила килограми. И нејзините фанови ја пофалија дека одлично изгледа.

Тамара, секогаш го привелкува вниманието на јавноста. Неодамна тоа беше со стиховите од химната кои ги истетовира под градите, па доби поддршка и од своите пријатели, Игор Џамбазов и Пачо. За потсетување, Тодевска, на Македонија и го донесе најдобриот пласман на Евросонг.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s