Џеј Ло ја објави новата песна која претходно ја најави со провокативни фотографии

Џенифер Лопез официјално ja објави новата песна „In the Morning“.

Песната на Џеј Ло е без спот, има само видео со текст и неколку разголени фотографии што ги објави претходно на својот инстаграм профил. Погледнете и слушнете го новиот сингл:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s