Пред 10 години тинејџерките лудуваа по Кико од Македонски Идол: Денес е непрепознатлив

Пред 10 години, поточно во 2010/2011 година, во продукција на А1 телевизија, на Македонија и се случи реалното шоу „Македонски идол“. Во жири беа Игор Џамбазов, Калиопи и Тони Михајловски и сите тројца, освен да жирираат се трудеа и да им помогнат на кандидатите.

Тогаш секој тинејџер имаше своја симпатија, односно свој омилен идол по кој трчаше пред и по сите настапи. Сигурно се сеќавате на Виктор Апостоловски, Билјана Ѓошева, Христијан Тодороски, Лаура Крлиу, Јана Бурческа, Иван Раденов, Наталија Данаилова и многу други.

Но, денес ќе се задржиме на Христијан. Тој навистина во тоа време ги скрши срцата на многу тинејџерки, што поради својот глас, тоа и поради својот изглед. Тогаш и самиот тој беше тинејџер, имаше само 18 години.

По завршувањето на музичкито натпреварување, потпиша договор со продукциската куќа „Mak Music“ на Јован Јованов и Кристијан Стефановски. Објави и неколку песни, а како да се откажа од музиката и се повлече од јавноста.

Денес Христијан има 28 години, а од неговите социјални мрежи може да заклучиме дека сѐ уште се занимава со музика. Во текот на годините тој го промени својот имиџ, па сега има долга коса и поинаку стилизирана брада. 

Во продолжение погледнете неколку фотографии и видеа од неговиот Инстаграм профил:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s