😃 Портпаролот на ДПМНЕ, Димче Арсовски по грешка извика „Да живее Зоран Заев“

На денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за надворешни работи, портпаролот на опозициската партија, Димче Арсовски направи лапсус и викна „Да живее Зоран Заев“.

По пауза од неколку секунди, Арсовски се обиде да ја „сврти“ ситуацијата и рече „Не слушнав реакција“ и извика УА, па се надоврза: „Нормално не може да живее Зоран Заев, да живее Република Македонија“.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s