Премиерот Заев …СТАВОТ НА БУГАРИЈА Е НАВРЕДЛИВ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ И СИТЕ ГРАЃАНИ…

Премиерот Заев …Ние одбивме да преговараме за работи за кои не смее ни да се разговара! Преговори со ЕУ да, но не по цена на ревизија на македонскиот идентитет. Не под условите кои сега ги наметнува Бугарија.Ние велиме – ДА за Европа и велиме НЕ – за уцени врз македонскиот народ!

Целото обраќање

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s