Стојанче Ангелов со катана пресече лубеница врз стомакот на Жаре во Еден На Еден

Генерал Стојанче Ангелов, в.д. директорот на Центарот за управување со кризи кој во јавноста е познат по тоа што може да скрши ќерамиди од глава, сега усоврши нова вештина. Ангелов веќе неколку месеци ја вежбал прецизноста на ракување со катана. 

„Би ти ставил јаболко на главата, ти би лежел на стомак и би го пресекол точно“, му рече Стојанче на Жаре. Но, Жаре се согласи, да се обидат со сечење на лубеница. Епилогот од оваа игра погледнете го во видеото.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s