(ФОТО) Нивес како „секси снежна кралица“ позира покрај својата елка

Нивес Целзиус со задоволство споделува разголени фотки на Инстаграм со своите фанови, а овојпат во духот на празничната атмосфера таа облечена во бел кимбилиозон позираше китејќи ја нејизната новогодишна елка.

Не изостана позирање во провокативни пози и истакнување на нејзините бујни атрибути.

Погледнете како изгледа новогодишната елка на Нивес, ако воопшто некој може да го направи тоа покрај ваков задник.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s