Заев …ДЕНОТ КОГА МИЦКОСКИ ЗБОРУВАШЕ ДЕКА ЈА РАСПАРЧУВАВМЕ МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА, ЈАС И ФИЛИПЧЕ СЕ ВОЗЕВМЕ СО МОТОРИ НИЗ СКОПЈЕ…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s