Кајли Миног воодушевува и на 52 години со поза од нејзината бања

Кајли сподели фотографија на Инстаграм на која се одмара во кратко палто кое едвај го покрива задникот по напорното снимање.

„Уште едно снимање“, напиша кратко покрај фотографијата.

Заработи над 70.000 лајкови, а доби и бројни комплименти во коментарите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s