(ФОТО) Накова го покажа новогодишниот амбиент во домот!

Декември е месец кој има посебна магија со оглед на факторт дека секаде е празнично украсено, а свечената атмофера често се чувствува и во воздухот.

Оваа година иако е пандемија многу македонски ѕвезди и јавни личности ги украсија новогодишните елки и покажаа како изгледа празничната атмосфера во нивните домови.

Една од нив е и моделката, трендсетерка, реалити учесничка, Александра Накова исто така се пофали со новогодишниот амбиент во нејзиниот дом во Гевгелија.

Имено, на својот „Инстаграм“ таа објави фотографија на која позира покрај новогодишната елка која е висока до плафон, украсена со разни новогодишни лампиони и сијалички.

Накова покрај елката изгледа навистина магично и секси:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s