(ФОТО) Најжешкото од Маја Беровиќ, облечена во проѕирно боди кое открива скоро сѐ

Пејачката Маја Беровиќ одлучи да ги израдува своите фанови со секси топлес фотографија. Имено, таа дефинитивно ја објави својата најбезобразна фотографија оваа година на Инстаграм.

Маја позираше во проѕирно боди, кое откри речиси сè.

– Добра ноќ – им посака Маја на своите верни обожаватели.

Погледнете ја провокативната фотографија на Маја Беровиќ:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s