(ФОТО) Тело „од милион долари“ – Антониа се стегна па се покажа на Инстаграм

Младата и талентирана пејачка Антониа Гиговска се повеќе ги собира симпатиите на македонската, но и публиката во регионот со својот глас. Освен што одлично пее, Антониа и одлично изгледа.

Според новообјавените фотографии на Инстаграм може да се заклучи дека пејачката своето тело го довела до совршенство.

Со последната фотографија во која е облечена во тесни кожни хеланки, таа за кратко време доби 9.000 лајкови.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s