(ФОТО) Фолкерката не се срами да позира гола – се покри само со крзно!

Ирена Спасовска не престанува да ги воодушевува своите верни обожаватели, а овој пат им приреди вистинско изненадување со фотографија на која позира како од мајка родена.
Сепак, познатата фолкерка уметнички успеа да се потскрие, за да изгледа примамливо.
Овој пат таа позираше со крзно на себе.
Очигледно ниту пандемијата, ниту карантинот не ја спречуваат Ирена да блесне во вистинско светло.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s