Премиерот Заев со децата од театарската група „Ветерница“во посета на фабриката “Европа”

Денеска претседателот на Владата, Зоран Заев заедно со децата од театарската група „Ветерница“ беа на предновогодишна посета на производствените погони на фабриката за чоколадо, бонбони, вафли и локум „АД Европа“.

Во продолжение ви ја пренесуваме во целост изјавата на премиерот Заев.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s