(ВИДЕО) Адријана Лима го слави Божиќ со српскиот хит „Југословенка“

Познатиот топ модел и ангел на Викторија – Адријана Лима објави на социјалната мрежа Инстаграм снимки од прославата на Божиќ, додека во позадината се слуша хитот на Лепа Брена „Југословенка“.

На„Стори“, моделот објави неколку кратки снимки од празничната атмосфера, опкружени со семејството и пријателите, а на нив освен викање и насмевка, се слушаат препознатливи стихови на српската пејачка.

Ова видео масовно се шири на социјалните мрежи, а сите имаат само пофални зборови за Лима.

Имајќи предвид дека Адријана Лима беше сопруга на кошаркарот Марко Јариќ, не е изненадувачки што е запознаена со опусот на Лепа Брена, и секако многу добро разбира за што пее…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s