(ВИДЕО) Слушнете ја новата песна на Лара Иванова – „Некогаш ќе помине“

Младата пејачка Лара Иванова има само 16 години, а позади себе веќе има неколку одлични песни со спотови и настапи на неколку музички фестивали во земјава.

Иванова по одличната „Полудена по тебе“, извади уште една нова модерна песна, насловена како „Некогаш ќе помине“.

Нејзиниот верен, неколку годишен соработник е Иле Спасев, кој се потпишува и позади овој проект, заедно со текстописецот Робин Зимбаков.

Лара за оваа песна сними и видео спот, за кој е одговорен Горан Симјаноски. Спотот е снимен на неколку локации во Скопје, а во него се појавува самата Лара, со извонредни креации.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s