Костадинов: ДПМНЕ ни направи кворум, конечно застана зад добрите решенија на СДСМ и коалицијата!

Епа сега вака, не знам дали од незнаење или во знак на прикриена поддршка на законот кој што е навистина добар, всушност вмро-дпмне ни направија кворум.
При броењето од страна на службите се утврди дека присутни од страна на владејачкото мнозинство беа 60 пратеници, помислив дека опозицијата ќе излезе.
На крај си седеа си направија кворум, секако гласаа против, но сепак ова е за поздрав, конечно застанаа зад добрите решенија на СДСМ и коалицијата!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s