(ФОТО) Аделина Тахири во црвена долна облека го запали Инстаграм

Атрактивната пејачка Аделина Тахири објави фотографија на која е во новогодишно издание. Таа е секси Баба Мразица која секој маж би ја посакал.

Во секси црвена долна облека, подароци во рацете и бунда Аделина го „запали“ Инстаграм.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s