(ВИДЕО) Лила блесна во празничен едиторијал!

Лила Филиповска важи за една од најдобро облечените жени во Македонија, но и голем љубител на модата.

Оваа година Лила одлучи да ја круниса долгогодишнтата соработка со една позната македонска модна куќа и сними празничен едиторијал.

Имено Лила облече и прошета покрај раскошно накитената елка во неколку различни креации, но најмногу внимание привлече во црвениот фустан.

Висок шлиц кој доаѓа до нејзиниот колк, ги исткна нејзините нозе, а Лила едноставно доминираше.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s