(ВИДЕО) Слушнете ја новата емотивна балада на Хари Мата Хари

Еден од најпопуларните пејачи во регионот, за време на празничната сезона, ја воодушеви својата публика со нови ноти и текстови, по долга пауза, „Хари Мата Хари“ објави нова песна под името „Јас сум сам затоа што те немам тебе“.

Песната е празничен подарок за сите љубители на музиката на Хари, а беше објавена на каналот Јутјуб на групата „Хари Мата Хари“.

„Ова е подарок за Нова година и мило ми е што сите љубители ќе можат да уживаат во оваа песна и да ја пуштат на некој начин да зацрта подобра, претстојна година.

После оваа стресна и тешка година, доаѓа нова година за сите нас и, се надеваме, многу подобри денови. Добив инспирација да направам, за почеток, песна од бајките и да ги разубавам нашите претстојни празници “, рече Хари Мата Хари.

Судејќи според првите реакции на „Јас сум тој што те нема“, Хари Мата Хари остана доследен на себе и никогаш не ја разочара публиката, па овој пат со друга карактеристична балада за него.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s