(Видео) Снимен моментот на потресот во Петриња – луѓе не може да се задржат на земјата

Снимен е моментот на силниот земјотрес во Петриња кога луѓето буквално не може да се задржат на земјата. Тоа се случило додека надлежните давале изјава за медиумите, при што снимателот на Радио Бановина успеал да го сними токму тој момент кога земјата почна силно да се тресе, а луѓето едвај се обидуваа да се задржат на земјата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s