(ВИДЕО) Цеца на Анастасија запеаа заедно за новогодишниот концерт на РТС

Светлана и Анастасија Ражнатовиќ беа дел од новогодишната програма на РТС, што ќе се емитува на 31 декември.

Познатите мајка и ќерка доминираа во eлегантни комбинации.

И двете избраа долги, свечени фустани. Цеца го истакна деколтето, додека Анастасија носеше затворен, но проѕирен фустан.

Цеца ги изведуваше своите хитови, а во еден на сцената и се приклучи нејзината ќерка па заедно ја запееја песната „Ране“.

Како тоа изгледаше погледнете во видеото подолу.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s